Andepølse 3 x 8 g
Sammensetning: andekjøtt (90%), glyserin, erteprotein, tapiokastivelse, kollagenprotein, mineraler. Analyse: protein 30,0 %, fett 8,0 %, aske 4,0 %, fiber 1,0 %, fuktighet 18,0 %
Fisk Kyllingsmørbrød 4 x 8 g
Sammensetning: kyllingkjøtt (53 %), fisk (22 %), vegetabilske proteinekstrakter, hvete mel, vegetabilske biprodukter, mineraler. Analyse: protein 18,0 %, fett 5,5 %, aske 3,5 %, fiber 1,5 %, fuktighet 18,0 %
Fisk Kyllingruller 4 x 8 g
Sammensetning: kyllingkjøtt (56 %), fisk (18 %), vegetabilske proteinekstrakter, hvete mel, vegetabilske biprodukter, mineraler. Analyse: protein 18,0 %, fett 5,5 %, aske 3,5 %, fiber 1,5 %, fuktighet 18,0 %
Kyllingrishjerter 3 x 8 g
Sammensetning: kyllingkjøtt (71 %), ris (20 %), vegetabilske biprodukter, mineraler. Analyse: protein 20,0 %, aske 2,5 %, fett 2,5 %, fiber 1,5 %, fuktighet 22,0 %
Kyllinggulrotbein 2 x 8 g
Sammensetning: kyllingkjøtt (67 %), gulrøtter (10 %), rismel, vegetabilsk protein ekstrakter, hvetemel, vegetabilske biprodukter, mineraler. Analyse: protein 40,0 %, aske 2,5 %, fett 2,5 %, fiber 1,5 %, fuktighet 18,0 %
Andeterninger 4 x 8 g
Sammensetning: andekjøtt (77 %), hvetemel, vegetabilske biprodukter, potetstivelse, råskinn , mineraler. Analyse: protein 30,0 %, fett 5,0 %, aske 4,0 %, fiber 1,0 %, fuktighet 23,0 %
Frysetørket kylling 2 x 3 g
Sammensetning: 100 % kyllingbryst (frysetørket) Analyse: protein 80,0 %, fett 4,0 %, fuktighet 5,0 % 8) Kyllingmøre 2 x 8 g Sammensetning: 100 % kyllingbryst (kokt) Analyse: protein 20,0 %, fett 5,0 %, fuktighet 65,0 %