Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Nordic Nature Sensitiv Skin & Coat Lamb Tørrfôr til hund 12 kg

Pris: 1 149,-
977,-
-15%
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Sensitive Skin & Coat med lam inneholderproteiner fra lam, og en stor andel av hydroliserte proteiner fra kylling og laks. De hydrolyserte proteinene har en meget høy proteinfordøyelighet som gjør dietten utmerket for hunder som kan være utsatt for mage -og tarm forstyrrelser. Hunder som reagerer på kylling proteiner kan spise sensitive skin & coat lam da proteinene fra kyllingen er hydrolysert. Det betyr at proteinene ikke er gjenkjennbare allergener hunden kan reagere på. Hydrolysen gjør at proteine taes lettere opp i kroppen og øker derfor kvaliteten betraktelig.

Nordic Nature er et glutenfritt hundefôr som inneholder store mengder kjøtt produsert i Norge med kun norske råvarer av meget høy kvalitet! Unntaket er ris fra Italia, som av naturlige årsaker ikke kan dyrkes her til lands.

Nordic Nature Sensitive Skin & Coat Lamb er beregnet for de hundene som lett får mage- og tarmforstyrrelser, diarè, oppkast, mye avføring, gassproduksjon og kløe.
Det er lavt innhold av potensielle allergener som kan forårsake fôrintolleranse eller allergier.

Spesielt for Nordic Nature Sensitive Skin & Coat Lamb er den unike sammensetningen av rent methionin, biotin, fettsyrer og organisk sink for å bedre hundens pote-, hud- og pelskvaltet!

Se alle produkter fra Nordic Nature
Innhold og ingredienser

Ingredienser: 

Tørket animalsk protein av lamb, hydrolysert animalsk protein av kylling, stivelse fra erter, ris, animalsk fett fra kylling, stivelse fra potet, hydrolysert marint protein av laks, tørket krill (euphausia superba), tørket marint protein av fisk, tørket sukkerbetemasse, lignincellulose, fiskeolje, tørkede gulerøtter, tørkede epler, frukto-oligosakkarider, rosmarin. 

Næringsinnhold :

Protein 31%, Fett 20%, Fiber 3%, Aske 6,6%, Kalsium 1,39%, Fosfor 0,96%, Natrium 0,36%

Energinivå :

Energi omsettelig pr. Kg(FEDIAF 2020) – 4403 kcal